Legyen Ön is SPAR PARTNER!

A SPAR Magyarország 2012-ben döntött úgy, hogy a SPAR partner program keretében magán kiskereskedőkkel bővíti hálózatát. A partneri együttműködés a SPAR és a kiskereskedők számára is kölcsönös előnyöket nyújt. Az együttműködés során a kereskedők teljes önállóságukat megtartják, üzleteik választéka azonban nő, élvezhetik a SPAR több szolgáltatását (logisztika, marketing támogatás, informatikai háttér, hűségakciók, SuperShop program), a vásárlók pedig kedvezőbb fogyasztói találkozhatnak. A kis üzletek integrálása a SPAR franchise hálózatba ugyanakkor a helyi lakosságnak is előnyös, mert a környékbeli, úgynevezett kényelmi boltok kínálata jelentősen képes bővülni, többek között a SPAR széles sajátmárkás termékkínálatának köszönhetően.

Amennyiben Ön egy megbízható partnerrel szeretne együtt dolgozni, keressen bennünket bizalommal az alábbi elérhetőségek valamelyikén!

Várjuk jelentkezését

A franchise hálózat folyamatosan készíti elő új együttműködéseit és várja az első sorban vidéki kiskereskedők csatlakozását a folyamatosan gyarapodó magyarországi SPAR-családhoz. Az ország bármely településén nyílhat SPAR franchise üzlet.

Amennyiben Ön már meglévő, működő, minimum 100 m2-es élelmiszerkereskedelmi egységgel rendelkezik, vagy újonnan nyitó élelmiszerkereskedelmi egységét szeretné a SPAR-csoport tagjai közt tudni, úgy keressen bennünket.

Vállalkozás neve (cég vagy e.v.):
Kereskedő neve:
Telefonszám:
E-mail cím:
Mennyi üzlettel rendelkezik:

1. üzlet adatai

Irányítószám:
Város:
Utca, házszám:
Üzlet eladótere (m2):
Éves bruttó forgalom:

(M Ft, nem kötelező megadni)

Fogalmazza meg mit vár a SPAR Franchise programtól: